Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Házhozszállítási feltételek

Turul ingyenes szallitas2Rendelését leadhatja személyesen, telefonon, vagy faxon a 06-85-560 012  telefonszámon vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben is, nemcsak a webpatikában.

Hogyan fizethet? Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A megrendelt árut átutalással vagy készpénzben a csomag átvételekor fizetheti ki.

Átutalás esetén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra. Bankszámla számunk: K&H Bank: 10403930-50526574-82891006

A házhoz szállítás díja:

  • Az alábbi településekre a szállítás - a törvényi előírásoknak megfelelően - szakszemélyzettel történik és értékhatártól függetlenül ingyenes:

8630 - Balatonboglár
8638 - Balatonlelle
8640 - Fonyód
8646 - Balatonfenyves
8647 - Balatonmáriafürdő
8648 - Balatonkeresztúr
8649 - Balatonberény
8710 - Balatonszentgyörgy
8712 - Balatonújlak
8713 - Kéthely
8635 - Ordacsehi

- A DPD futárszolgálat, mint szállítási mód és az utánvét fizetési mód megjelölése esetén a kézbesítéskor készpénzes fizetéssel egyenlítheti ki a megrendelés ellenértékét. A Vevő a megrendelés teljes ellenértékét és a kiszállítási díjat kiszállításkor, készpénzben, egy összegben, lehetőség szerint pontos összeg átadásával a kiszállítást végző személy részére köteles megfizetni. DPD futárszolgálat kiszállítás díja: 1500Ft, utánvét esetén a szállítási költség: 2000 Ft.

- Az átutalással történő előre fizetés, mint fizetési mód megjelölése esetén a megrendelés teljes ellenértékét és a kiszállítási díj teljes összegét előre banki átutalással köteles megfizetni a Jóba Patika Kft Cég nevén lévő és a K&H Banknál vezetett 10403930-50526574-82891006 számú bankszámlára.

- A Vevő az online bankkártyás fizetési mód megjelölése esetén köteles a K&H Bank online fizetési rendszerén keresztül teljesíteni a megrendelés ellenértékének és a szállítási díj teljes összegének kiegyenlítését. A rendszer biztonságát a K&H Bank Zrt. biztosítja.

- Ha a megrendelés értéke eléri a 20.000 Ft-ot, akkor a szállítás minden esetben ingyenes.

Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával is. Ha rendelését az előtt kívánja lemondani, hogy azt a Gyógyszertár a Szállítónak átadta volna, ezt megteheti egyszerűen telefonon, vagy e-mailben. Ez esetben a Megrendelőnek semmilyen további kötelezettség nincs. Ha a rendelést Ön már megkapta, a következőekre kell tekintettel lennie.
Étrend-kiegészítők , kozmetikumok, stb. esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni. Készülékek esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával, ha a használat fertőzésveszélyt jelenthet, ilyenek a vércukormérők, koleszterinszint mérők. Gyógyszerek esetében az elállás jogával nem élhet. Elállási jog a termék átvételekor kezdődik, és 8 munkanapon belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Hibás teljesítés esetén, vagyis ha a Gyógyszertár nem a kívánt árút szállította, visszaküldhető a termék a mi költségünkre. Ha ilyen fordulna elő, kérem keresse kollégáinkat, hogy megbeszélhessük a teendőket.
A Tutul Gyógyszertár elállás esetén a vevő által már kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül a vevővel egyeztetett módon visszafizeti. A szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?

Vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrend kiegészítőket, dermokozmetikumokat, tápszereket, babaápolási termékeket, egyes gyógyászati segédeszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítményekről kérjük érdeklődjön munkatársainknál!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
Ezért a vény nélkül megvásárolható gyógyszereket házhoz szállítani - az ÁSZF 4.6. pontjában foglalt kivétellel - nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Miket nem rendelhet meg?


Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt vényköteles gyógyszerek, pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek.

Egyéb feltételek

• A Turul Gyógyszertár nem fogad el rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
• Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés
• Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Rendelések teljesítése

Amennyiben rendelése munkanapokon 12 óráig beérkezik, és a megrendelt termékek készleten vannak vagy beszerezhetőek, gyógyszertárunk a csomagot azon a napon feladja és a DPD futárszolgálat a következő munkanapon kiszállítja Önnek. Ha a beszerzés nehézségbe ütközik, úgy gyógyszertárunk telefonon, vagy e-mailben értesíti Önt, és egyeztetünk a teendőkről.

Vonatkozó jogszabályok

• 41/2007. EüM. rendelet
• 17/1999. Kormányrendelet
• 49/2003. GKM rendelet
• 2006. évi XCVIII. törvény

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke