Belépés
Regisztrálás


BELLIS ET logo Turul

NATURLAND EC logo Turul

SZIMPATIKA logo Turul

URIAGE logo Turul

turul AKCIO 4

Házhozszállítási feltételek

Turul ingyenes szallitas2Rendelését leadhatja személyesen, telefonon, vagy faxon a 06-85-560 012  telefonszámon vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben is, nemcsak a webpatikában.

Hogyan fizethet? Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A megrendelt árut átutalással vagy készpénzben a csomag átvételekor fizetheti ki.

Átutalás esetén a rendelést azután tudjuk teljesíteni, ha a teljes ellenérték megérkezett a számlánkra. Bankszámla számunk: K&H Bank: 10403930-50526574-82891006

A házhoz szállítás díja:

  • A szállítás ingyenes Balatonlellétől Balatonszengyörgyig az alábbi irányítószámokkal rendelkező helyiségekbe:

8630 - Balatonboglár
8638 - Balatonlelle
8640 - Fonyód
8646 - Balatonfenyves
8647 - Balatonmáriafürdő
8648 - Balatonkeresztúr
8649 - Balatonberény
8710 - Balatonszentgyörgy
8712 - Balatonújlak
8713 - Kéthely
8635 - Ordacsehi

  • 20000 FT-ig - 1500Ft
  • Utánvét esetén - 2000 Ft
  • 20000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes.

Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával is. Ha rendelését az előtt kívánja lemondani, hogy azt a Gyógyszertár a Szállítónak átadta volna, ezt megteheti egyszerűen telefonon, vagy e-mailben. Ez esetben a Megrendelőnek semmilyen további kötelezettség nincs. Ha a rendelést Ön már megkapta, a következőekre kell tekintettel lennie.
Étrend-kiegészítők , kozmetikumok, stb. esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni. Készülékek esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával, ha a használat fertőzésveszélyt jelenthet, ilyenek a vércukormérők, koleszterinszint mérők. Gyógyszerek esetében az elállás jogával nem élhet. Elállási jog a termék átvételekor kezdődik, és 8 munkanapon belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Hibás teljesítés esetén, vagyis ha a Gyógyszertár nem a kívánt árút szállította, visszaküldhető a termék a mi költségünkre. Ha ilyen fordulna elő, kérem keresse kollégáinkat, hogy megbeszélhessük a teendőket.
A Tutul Gyógyszertár elállás esetén a vevő által már kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül a vevővel egyeztetett módon visszafizeti. A szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?

Vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrend kiegészítőket, dermokozmetikumokat, tápszereket, babaápolási termékeket, egyes gyógyászati segédeszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítményekről kérjük érdeklődjön munkatársainknál!

Miket nem rendelhet meg?


Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt vényköteles gyógyszerek, pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek.

Egyéb feltételek

• A Turul Gyógyszertár nem fogad el rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
• Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés
• Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.

Rendelések teljesítése

Amennyiben rendelése munkanapokon 12 óráig beérkezik, és a megrendelt termékek készleten vannak vagy beszerezhetőek, gyógyszertárunk a csomagot azon a napon feladja és a DPD futárszolgálat a következő munkanapon kiszállítja Önnek. Ha a beszerzés nehézségbe ütközik, úgy gyógyszertárunk telefonon, vagy e-mailben értesíti Önt, és egyeztetünk a teendőkről.

Vonatkozó jogszabályok

• 41/2007. EüM. rendelet
• 17/1999. Kormányrendelet
• 49/2003. GKM rendelet
• 2006. évi XCVIII. törvény

Rólunk mondták

OGYÉI engedély

biztonsagos patika

Referenciapatika

tena-logo

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke