Belépés
Regisztrálás


FIGYELEM!

A „2006. évi XCVIII. törvény a biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól” 2022. január 1-i hatállyal úgy rendelkezik, hogy gyógyszertárak webshopjában megrendelt gyógyszerek csomagküldés útján történő kiszolgálása tilos.
A vény nélkül megvásárolható gyógyszereket - az ÁSZF-ben felsorolt irányítószámú helyiségek kivételével - házhoz szállítani nem tudjuk, ezek a készítmények csak személyes átvétellel rendelhetőek és vásárolhatóak meg a Turul Gyógyszertárban (8646 Balatonfenyves, Bocskai tér 1.), vagy a Kis Turul fiók-gyógyszertárban (8648 Balatonkeresztúr, Iskola u.2.).

Gyermekeink mindennapi vitaminpótlása

kislany almavalA naponta szükséges vitamin-bevitel tavasztól őszig könnyebb feladat a szülők számára, hiszen a frissen termett, szedett, vásárolt zöldségek, gyümölcsök a vitamin-források. Ősztől tavaszig már nehezebb a feladat. Orvos-szakértőnk interjújában, szakcikk-összeállításunkban tanácsot kaphatnak a szülők, nagyszülők a témáról.

 

A gyerekek vitaminpótásához patikánk az alábbi készítményeket ajánlja:

 

Béres Vita-D3 Kid 800NE rágótabletta Eurovit C-vitamin 100 mg rágótabletta Marslakócskák Gummi Echinaceával gumitabletta
Béres Vita D3 Kid 800NE rágótabletta Eurovit C-vitamin 100 mg rágótabletta

Marslakócskák Gummi Echinaceával gumitabletta

     
Vibovit ABC gumivitamin Multi-tabs Immuno Kid multivitamin rágótabletta Vigantol 20 000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek

Vibovit ABC gumivitamin

Multi-tabs Immuno Kid multivitamin rágótabletta Vigantol 20 000 NE/ml belsőleges oldatos cseppek

Rólunk mondták

Szirom patikak

facebook logo

Legújabb termékeink

Vényköteles gyógyszer foglalás

Reserv help banner1

Engedélyek

biztonsagos patika

NEBIH VET engedely

Gyógyszer-információ

OGYEI logo hiv

fiokpatika x

 

Turul Gyógyszertár 

E-mail

8646 Balatonfenyves Bocskai tér 1.

Telefonszám: 06-85-560012
Fax: 06-85-560-012

  

bankkartya

kkhcimke